Att byta förrätter eller såser mellan menyerna går naturligtvis bra vi hoppas att någonting ska falla Er i smaken, om inte så hör av Er så hjälper vi till med ytterligare förslag.
 
Vi önskar att Ni enas om en meny och samt att notabeloppet måste överstiga 4 500:-
 
Med vänliga hälsningar
Mats Forsström & Ronny Larsson
Meny 1  
Gin gravad lax med hovmästarsås 
Helstekt fläskfilé med husets gorgonzolasås
314:-
(enbart varmrätt 199:-)
Meny 2  
Rökt renstek med pepparrotsgrädde & tunnbröd 
Lax Rosa (Ugnsbakad lax med en skiva rökt lax) & hummersås
344:-
(enbart varmrätt 205:-)
Meny 3  
Gravad oxfilé med lingoncreme fraiche
Spjutes rödingfilé på Norrlandsvis (dill & grädde)
399:-
(enbart varmrätt 245:-)
Meny 4  
Romtoppad skagenröra på canapé 
Oxfilé med fransk senapssås & friterad klyftpotatis
410:-
(enbart varmrätt 325:-)
Meny 5  
Norrlandstallrik (gravad lax, renstek, sikrom, västerbottensost
Hjortfilé med gräddkokta kantareller & potatisbakelse
570:-
(enbart varmrätt 395:-)
Meny 6  
Sikrom med rå äggula, gräddfil, rödlök & toast 
Renfilé med krämig murkelsås & ugnsbakad rotsaksrösti 
580:-
(enbart varmrätt 425:-)
   

 Dessert

 

Våran egen gräddtårta med hallon                              68:-

Frusen Philadelfia osttårta på hallon spegel                85:-

Spjutes äppelkaka med vaniljsås                                 88:-

Skogsbärsparfait med cointreugrädde                        95:-

Varma Hjortron med vaniljglass & grädde                  135:-